Sleva

Vánoční INNOVA Trio Tekutá sklovina 220ml & Bělicí pasta 75ml s kartáčkem navíc

480.00  299.00 

Litujeme, ale tento produkt byl vyřazen z prodeje a nelze jej již zakoupit

Dárkový balíček INNOVA s vysoce kvalitní a přírodní zubní péčí pro citlivé zuby a pro regeneraci skloviny. Zahrnuje suspenzi – tekutou sklovinu a přírodní pastu pro jemné bělení. Součástí je i jemný zubní kartáček vlákny s ionty stříbra.

Katalogové číslo: 7640168935139 Kategorie: , Štítky: , , , ,
JSTE ZUBNÍ LÉKAŘ, HYGIENISTKA, LÉKÁRNA? Pro svůj ceník, prosím, volejte +420 596 638 223 anebo pište na eshop@beldental.cz

Popis

Dárkový balíček INNOVA s vysoce kvalitní a přírodní zubní péčí pro citlivé zuby a pro regeneraci skloviny. Produkty obsahují biologicky kompatibilní amorfní hydroxyapatit vápenatý ve vysoké koncentraci (2,25 %), který přilne ke sklovině a zapečetí dentinové kanálky. Protože dojde k normalizaci pH, ionty vápníku a fosfátu se díky tkáňovým proteinům usadí v demineralizovaných oblastech skloviny. Klinické studie potvrzují čisticí, protizánětlivé a remineralizační účinky a výrazné snížení citlivosti již po 1. použití.

Systém inovativního enzymu bělícího sklovinu WhiTanine, patentovaného v 11 zemích světa, obsahuje enzym tanázu, který bezpečně a účinně rozkládá zabarvený plak. Především skvrny od čaje, kávy, tabáku a ovoce.

Balení obsahuje:

•  Unikátní suspenze INNOVA s vysokou dávkou amorfního hydroxyapatitu vápenatého (1%) získaného patentovanou technologií pro výplach úst, posiluje a regeneruje sklovinu. Vhodná při přecitlivělosti, bělení, ortodontické léčbě, prevenci zubního kazu i v těhotenství. Bez fluoridu. 220 ml.

•  Z 92% přírodní posilující zubní pasta INNOVA s fluoridy a vysokou dávkou amorfního hydroxyapatitu vápenatého (2,25%) získaného patentovanou technologií. Výrazně snižuje přecitlivělost a jemně bělí zuby. Klinické studie potvrzují čisticí, protizánětlivé a remineralizační účinky a výrazné snížení citlivosti. Chrání proti zubnímu kazu. Obsahuje 1500 ppm fluoridu. 75ml.

•  Jemný zubní kartáček INNOVA na citlivé zuby s antibakteriálními ionty stříbra. 2280 jemných vláken zajistí optimální odstranění zubního plaku a zároveň slouží pro jemnou masáž citlivých dásní. Vhodný při akutním onemocnění parodontu i přecitlivělosti dásní.

Složení:

INNOVA zubní pasta pro jemné bělení: Aqua, Hydrated Silica, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Glycerin, PEG-8, Hydroxyapatite, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, PVP, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Xylitol, Propylene Glycol, Olaflur, Stevia Rebaudiana Leaf Extract, Anethole, Citric Acid, Eucalyptol, o-Cymen-5-ol, Tocopheryl Acetate, CI 77891, Thymol, Vitis Vinifera Seed Extract, Disodium EDTA, Aspergillus/Tannic Acid Ferment Extract, Glucose, Inositol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene. Fluoride content – 0,15% (1500 ppm).
INNOVA tekutá sklovina: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Calcium/Magnesium/Zinc Hydroxyapatite, Calcium Lactate, Xanthan Gum, PEG-8, Aroma, Vitis Vinifera Seed Extract, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Anethole, Eucalyptol, Sucralose, Thymol, Aspergillus/Tannic Acid Ferment Extract, Glucose, Inositol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene. Fluoride free.